Olivia med andres ord - det siger vores samarbejdspartnere

Hos Olivia Danmark har vi stor fokus på kvalitetssikring. Vi er løbende i dialog med vores brugere, de pårørende og kommunale samarbejdspartnere for at holde os skarpe og udfordre måden, vi gør tingene på. Siden vores opstart i 2004, har vi opbygget stærke relationer til vores kommunale samarbejdspartnere. I dag samarbejder over halvdelen af landets kommuner med Olivia Danmark - se kort over kommuner

Læs også: Kvalitetssikring 

Det siger sagsbehandlerne 

  • ”Jeg vil lægge vægt på den tætte kontakt i samarbejdet og kvaliteten af opgaveløsningerne”
  • ”Fagligt dygtige og kompetente medarbejdere”
  • ”Medarbejderne er fagligt dygtige, til at tale/forhandle med og tilgængelige til enhver tid. Hvis  ikke tilgængelig ringer de tilbage meget hurtigt”
  • ”I er gode til at få tingene til at fungere, og I forsøger selv at finde løsninger, før I evt. henvender jer for at tjekke op på, at de overvejelser, I gør jer, er ok”
  • ”Man har en fornemmelse af, at medarbejderne gør alt, hvad de kan, for at løse opgaven”

Læs også: Mission og vision  

En bruger
”Vikardækning er altafgørende. Og dét er der styr på. Når alt kommer til alt og er skåret ind til benet er hjælperne og vikardækningen det vigtigste. Det er jo trygheden, det handler om.

Jeg kan næsten altid få fat på dem, og de er gode til at melde tilbage. Det er altafgørende. Da jeg havde akut brug for hjælp, så var det nogle søde mennesker der kom og hjalp. Det er helt grundlæggende vigtigt for mig, at jeg har et stærkt og velfungerende team omkring mig. Det giver mig tryghed”.

Anders Lehmann er tetraplegiker og bruger respirator.

En pårørende
”Det bedste ved Olivia Danmark er, at de er meget professionelle. Særligt har rekrutteringen været håndteret super godt og vores hjælperhold har virkelig fungeret godt lige fra starten. De har en evne til at matche de rette hjælpere til ordningen. 

Jeg har fra start oplevet Olivia Danmark som yderst professionelle og søde lige fra mødet med receptionisten og konsulenten til teamlederen. Jeg føler altid, at der bliver lyttet til mine og min datters behov, og der bliver altid fulgt op på tingene. Samarbejdet fungerer bare!”

Iben er mor til Frederikke, der har Retts Syndrom.

Læs også: Tilfredshedsundersøgelse