Historien om Olivia Danmark

August 
2004

D. 6. august 2004 i Det gamle Daells Varehus Postordrelager, Nørrebro, København - i et lille lokale på 25 m2 startede Claus, Kristian og Lasse Olivia Danmark, som dengang hed HandicapHjælp Danmark. Fra start var der fokus på høj kvalitet kombineret med menneskelige værdier.

   
Marts 2006 Med seks administrative medarbejdere voksede Olivia Danmark. Vi flyttede til lyse og venlige lokaler med gode faciliteter i Herlev. Som årene gik fik vi vokseværk og vi måtte et par gange mere flytte til et større kontor. Med tiden havde Olivia Danmark flyttet sig fra at være en lille iværksættervirksomhed til at være en mellemstor virksomhed.
 

April
2010

Efterspørgslen på personlig og professionel hjælp til mennesker med handicap i Jylland fik Olivia Danmark til at rykke over på den anden side af Bæltet. I foråret 2010 åbnede vi vores kontor i Århus. 
   
September 2013 I 2013 skiftede vi navn fra HandicapHjælp Danmark. I årene forinden havde vi løst en række udfordringer for kommuner, som ikke udelukkende relaterede sig til fysisk handicap men også borgere med misbrug og psykisk sygdom og lign. For at tydeliggøre bredden af virksomhedens ydelsesportefølje skiftede vi derfor navn til Olivia Danmark. 

Forinden navneskiftet var vi også blevet en del af den Nordiske sundhedsplatform Team:Olivia, der også hjælper mennesker med særlige behov - igennem viden og omsorg.
   
 Maj
2014
Olivia Danmark får ny direktion bestående af adm. direktør Jan Wilken og CFO Jeppe Bo Petersen.
   

August
2014

Olivia Danmark åbner Adf. X, som hjælper udsatte unge, der har brug for en ekstra hånd til at få løst knuder og få livets ligninger til at gå op.

6. august 2014 fejrer Olivia Danmark sin 10 års fødselsdag! 

   
Januar 2016 Focus People blev en del af Olivia familien. Læs mere her.
   

 

 


Olivia Danmark beskæftiger i dag mere end 45 administrative medarbejdere på kontorerne i Herlev og Århus samt mere end 800 medarbejdere rundt omkring i Danmark.

Læs også: Olivia Danmarks mission og vision 

 

Milepæle

2004 Kristian, Claus og Lasse starter Olivia Danmark (tidligere HandicapHjælp Danmark).
2006 Vi flytter til Herlev.

2010

Vi åbner kontor i Århus.

2013

Vi skifter navn fra HandicapHjælp Danmark til Olivia Danmark.

2014 Vi udvider med en afdeling, Afd. X, der beskæftiger sig med udsatte unge. Samme år får Olivia Danmark ny direktion og vi kan fejre vores 10 års jubilæum.
 2016  Focus People bliver en del af Olivia familien.