Personlig hjælper med stærke relations evner, en god selvindsigt og hang til en aktiv hverdag? Er det dig? Og kan du arbejde med en ung mand med en erhvervet hjerneskade? I et privat hjem?

Hvis du har svaret ja til ovenstående, så kan dette job måske være det rette for dig.

I Haderslev bor en ung mand på 22 år med sin familie.

Han pådrog sig sidste år en hjerneskade, som gør at han i dag, har brug for støtte, guidning og respiratorisk overvågning 24 timer i døgnet.

Hjerneskaden gør, at den unge mand er impulsstyret og hans selvindsigt er lille. Både hvad angår hans egne evner i forhold til eks. tidligere arbejdsevner, men også i forhold til hans sociale relationer. Han kan derfor være utålmodig og direkte i sin kommunikation.

Derudover er hans respiration påvirket, og han har derfor en trachestomi.

Lige nu søger vi en faglig stærk personlig hjælper, som har kompetencer til og en brændende lyst til at være en inspirator og støtte for den unge mand.  Opstart ultimo august.

Blandt opgaverne er guidning i almindelig dagligdags gøremål, støtte til relations skabelse, og respiratorisk overvågning og pleje.

 

For at kunne varetage jobbet skal du;

  • Være psykisk robust
  • Være tålmodig og rummelig
  • Være god til at observere og dokumentere.
  • Trives med at arbejde alene.
  • Kunne arbejde i både dag- og vågne nattevagter.
  • Have kørekort, da du skal køre med den unge mand i hans bil.
  • Kunne samarbejde med familien med respekt for deres behov og syn på den unge mands behov
  • Have forståelse for at arbejde i et privat hjem hvor der også er yngre søskende.

Stillingen er på gennemsnitligt 28 timer i ugen, ud fra en fast rulleplan. Man arbejder i både dag- og nattevagter og hver anden weekend.  Vagterne er kl. 07.00-19.00 eller kl. 19.00-07.00. Nattevagterne er vågne vagter, og den unge mand skal altid være indenfor syns- og høre afstand.

Løn kr.  124,80 kr + tillæg.

Det forventes at man er fleksibel og hjælper sine kolleger med at dække evt. ledige vagter. Der vil være en oplæringsperiode der foregår i hjemmet og den afsluttes med en teoretisk prøve på Respirationscenter Syd i de respiratoriske kompetencer.

Der er en teamleder og en koordinator i ordningen, og der vil blive afholdt personalemøder, blive tilbudt kurser i Olivia Academy regi samt afholdt supervision.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning til job@oliviadanmark.dk hurtigst muligt eller senest den 14-08-2017 og skriv i emnefeltet "  16173/Haderslev" i emnefeltet.

Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

 

Annoncemenu

Kontakt

Teamleder Helle Kronborg Mortensen

Vagter

Man arbejder i både dag- og nattevagter og hver anden weekend. Vagterne er kl. 07.00-19.00 eller vågne nattevagter kl. 19.00-07.00.

Ansøgningsform

job@oliviadanmark.dk

Ansøgningsfrist

14.08.2017

Referencenr.

16173 Haderslev

Arbejdssted

Haderslev