14.11.2016

Olivia Danmark får ny adm. direktør

Jeppe Bo Petersen er Olivia Danmarks nye adm. direktør.

Jeppe Bo Petersen er Olivia Danmarks nye adm. direktør.

Jeppe Bo Petersen er Olivia Danmarks nye administrerende direktør. Jeppe kommer fra stillingen som Økonomidirektør i Olivia Danmark.

”Jeg glæder mig utrolig meget til denne nye og spændende opgave”, fortæller Jeppe, der har været i Olivia Danmark i 3 år.

Jeppe lover at organisationsændringen ikke udadtil kommer til at have nogen indflydelse på den daglige drift af Olivia Danmark;

”Vores medarbejdere, brugere og samarbejdspartnere i kommuner og regioner kommer ikke til at mærke denne organisationsændring. Der fokuseres primært på de indre linjer og organisering. Ringer du herind vil du stadig få fat på de samme dygtige medarbejdere som altid”.

Jan Wilken, den tidligere adm. direktør fortsætter som landechef for Team Olivias aktiviteter i Danmark. Han forklarer;

”Tidligere var jeg både landechef for Team Olivia og adm. direktør i Olivia Danmark. Efterhånden som der er kommet flere og flere aktiviteter i Team Olivia regi giver det mening nu at kunne holde fuld fokus på denne del. Jeg videregiver trygt stafetten til Jeppe”.

Olivia Danmark er en del af svenske Team Olivia, som er en stor nordisk velfærds- og omsorgsplatform med mere end 11.000 ansatte fordelt på 50 virksomheder i Sverige, Norge og Danmark.

Udover Olivia Danmark er Focus People med i den danske del af Olivia familien.

”Vi har mange og forskellige virksomheder i Team Olivia, som kan udveksle erfaring og viden. Det kommer i sidste ende borgeren til gode”, fortæller Jan Wilken.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at kontakte Jeppe Bo Petersen direkte på mail jbp@oliviadanmark.dk eller Jan Wilken på jwi@oliviadanmark.dk.  Begge kan kontaktes telefonisk via tlf. 8888 7171.

Olivia Danmark har eksisteret siden 2004 og har i dag mere end 900 ansatte over hele landet. Læs mere om os her