En hjælpende hånd til ekstra omsorg


Olivia Danmark blev stiftet i 2004 af tre unge iværksættere med udgangspunkt i at gøre en oprigtig forskel for mennesker med særlige behov.

I dag er Olivia Danmark en del af en stor, nordisk sundhedsplatform, Team Olivia, der ligesom os, yder hjælp med fokus på viden og omsorg.

Meget er sket siden etableringen, men drivkraften i Olivia Danmark er stadig den samme. Vi brænder fortsat for at hjælpe mennesker med særlige behov og ikke mindst at inddrage de pårørende. For vi ved, at det er hele familien og det nære netværk der påvirkes, når ens nærmeste rammes af sygdom.

Olivia Danmark tilbyder bl.a.:

• hjælp til mennesker med fysisk handicap og psykiske udfordringer
• støtte og omsorg til privatpersoner

 

Den bedste hjælp bygger på omsorg og forståelse

Olivia Danmark ønsker at hjælpe de borgere, der har brug for ekstra omsorg og/eller aktiviteter uanset om det er i eget hjem, på institution, på bosted eller på et plejehjem. En støtteperson er derfor et supplement til det tilbud borgeren allerede har.

Borgere, der kan have stor gavn af en støtteperson, kan eksempelvis have fysiske eller psykiske handicaps. Det kan også være borgere, hvor de pårørende gerne vil betale for at andre yder ekstra omsorg.


Hvad laver en støtteperson?

En støtteperson kan aflaste dig som pårørende ved at yde omsorg og lave aktiviteter med borgeren et givent antal timer om ugen.


Det kan f.eks. være at:

• hygge med kaffe og kage
• tage på café
• gå ture i nærområdet
• få læst en bog højt
• se film eller høre musik
• hjælpe med personlig pleje


Fokus på kemi og det rette match

Når vi skal ansætte støttepersoner, lægger vi stor vægt på at finde det helt rette match, hvor kemien passer mellem borger og støtteperson.
Personlighed vægter højt, da fokus er på at øge livskvaliteten hos borgeren.

En støtteperson skal ses som en ekstra hjælpende hånd, der kan skabe livsglæde hos borgeren og samtidig aflaste de pårørende i en travl hverdag.

 

Vil du vide mere?

Er du pårørende og vil du vide mere om at få en støtteperson til en af dine nærmeste?

Så kontakt Olivia Danmark. Vi ved, at det gode samarbejde altid starter med en god dialog.

Tlf: 88 88 71 71
E-mail: info@oliviadanmark.dk


Hent folderen "En hjælpende hånd til ekstra omsorg" her.