Den bedste hjælp bygger på viden

I Olivia Danmark tror vi på, at den bedste hjælp bygger på viden. For løbende at udvikle det faglige niveau i Olivia Danmark sætter vi hvert år særligt fokus på en udvalgt problemstilling, en diagnose, en persongruppe, eller andet.

Læs også: Download gratis vidensbøger 

Tema-årets aktiviteter udmønter sig på forskellige måder, bl.a.

  • Som organisation bliver vi mere bevidste om – og bedre til at arbejde med - det pågældende emne
  • Vi indhenter og systematiserer viden, som vi kan dele med vores samarbejdspartnere blandt andet i kommunerne.
  • Vi afholder et event, som f.eks. en konference, en temadag eller lignende, hvor vi giver viden tilbage til vores samarbejdspartnere i det område, det handler om.
  • Hvert år har vi et bruger-event, og dette bliver afholdt i tema-årets tegn.

I år er temaet Hospital at home, hvor vi har fokus på udvidet sygeplejefaglig behandling i eget hjem.


Tidligere tema-år

Du kan downloade vores bøger fra de tidligere tema-år 

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os på info@oliviadanmark.dk eller telefon 88887171. 

 

 

 

2016 - Hospital at home
I år har vi fokus på udvidet sygeplejefaglig behandling i eget hjem.

2015 - Udsatte unge
Sidste år havde vi særlig fokus på udsatte unge

2014 - Erhvervet hjerneskade
Hjerneskadeåret kommer til at betyde, at vi vil undersøge, hvordan vi kan klæde vores medarbejdere bedst muligt på til at løse rehabiliteringsopgaver i hjemmet i samarbejde med de faggrupper, der ved mest om det. Derfor er vi i gang med at interviewe nøglepersoner i vores netværk for, sammen med dem, at finde nogle innovative løsninger, vi kan tilbyde til vores kommunale samarbejdspartnere.

2013 - Børn med handicap 
I 2013 havde vi igennem hele året fokus på familier og børn med handicap. Vi arbejdede målrettet mod at blive klogere på de udfordringer, der er i hjemmet mellem hjælpere, familien og kommunen. Al den viden har vi samlet i en bog, som du gratis kan downloade.  

2012 - Sygdommen ALS

I 2012 var temaet ALS - Amyotrofisk Lateral Sclerose. Vi satte os for at blive den private virksomhed, der ved mest om hjælp til borgere med ALS igennem hele ALS forløbet. Vores erfaringer har vi samlet i en bog om ALS. Læs her mere om ALS bogen, eller download den gratis her.