I 2012 satte vi særligt fokus på ALS

Olivia Danmark har gennem de seneste år haft en række brugere med ALS - Amyotrofisk Lateral Sclerose. Vi har igennem årene fået vigtige erfaringer, der gør, at vi kan gøre en forskel på netop dette område.

Borgere med ALS og deres pårørende står ofte i en meget udfordrende og svær situation, og vi ønsker i så høj grad som muligt at hjælpe med at tilvejebringe viden, der kan afhjælpe nogle af de frustrationer, der opstår.

Download Olivia Danmarks gratis bog om ALS 

I jagten på viden
Vi vil være de bedste til at hjælpe borgere med ALS, og derfor må vi hele tiden forsøge at blive klogere og finde de bedste samarbejdspartnere. Derfor nedsatte vi i foråret 2012 en arbejdsgruppe, der skulle klæde os bedre på til dette.

Det har været et utroligt spændende forløb, hvor vi gennem vores søgen efter viden har fået kontakt med en lang række nøglepersoner indenfor ALS heriblandt brugere, hjælpere, pårørende, talepædagoger, rehabiliteringscentre, ALS selskab m.fl.

Læs også: Tema-år 2014 om Erhvervet hjerneskade 

50.000 kr gør en oprigtig forskel!
I løbet af året samlede Olivia Danmark penge ind til at støtte arbejdet med ALS. Pengene gik til at øge viden om sygdommen enten på forskningsniveau eller informationsniveau. Ved at købe et af vores armbånd, kunne man som privatperson også støtte projektet med 20 kr. som gik ubeskåret til Rehabiliteringscenter for Muskelsvinds arbejde med ALS. Pengene som blev indsamlet doblede vi således, at vi i alt nåede op på en donation på 51.000 kr.

Læs også: Olivia Danmarks tema-året 

Arbejdet med ALS fortsætter
Selvom tema-året om ALS nu er slut, og vi nu har dedikeret 2013 til børn med handicap og deres familier, betyder det bestemt ikke, at vi stopper jagten på ny viden indenfor ALS, så vi også fremover kan gøre en oprigtig forskel dér, hvor det er svært.


Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan Olivia Danmark kan hjælpe borgere med ALS, er du meget velkommen til at ringe til:
Salgschef (Øst) Birgitte Østergaard på tlf. 8888 7171 eller kontakte hende på mail BO@oliviadanmark.dk
Salgschef (Vest) Lars Eklund på tlf. 8888 7171 eller kontakte ham på mail LEK@oliviadanmark.dk 

Læs også: Tema-året 2015 om Udsatte unge 

Downloads og links om ALSLæs mere om vores bog om ALS og hvordan du kan bestille den gratis