I foråret 2012 nedsatte vi en projektgruppe med det formål at indsamle så meget viden om ALS som muligt, både i forhold til sygdomsforløbet, de pårørende og ALS-teams og meget andet. 

Vi satte os det mål at blive den virksomhed, der ved mest om at hjælpe borgere med ALS. Vi deltog i en række foredrag med læger og forskere, interviews med en række fagpersoner, borgere, pårørende og hjælpere i ALS-ordninger.

Læs også: Download gratis vidensbøger 

Viden om ALS - vi deler gerne
Olivia Danmark har mange års viden og erfaring om hjælpen til borgere med ALS. Og dén viden vil vi gerne dele med dig. Derfor har vi i samarbejde med en journalist skrevet en bog. Vi har krydret den med interviews med relevante fagpersoner, pårørende, og borgere med ALS, der alle forsøger at give deres erfaringer videre til glæde for alle, der har med denne komplekse sygdom at gøre.

Download ALS-bogen gratis 

Medvirkende i bogen er blandt andet Ole Gredal, overlæge og formand for Dansk Selskab for Amyotrofisk Lateral Sclerose, Eva Jørgensen , tidl. vært på tv-avisen og pårørende til en ALS-patient, Steen Dokkedal, myndighedsleder i Faaborg Midtfyn kommune og Allen Appenna, borger med ALS m.fl.

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om ALS året eller ALS bogen er du altid velkommen til at kontakte vores rådgiver Birgitte Østergaard på telefon 88887171 eller mail BO@oliviadanmark.dk.

Læs mere om ALS konferencen 

 

Download bogen om ALS - ganske gratis

ALS bogen er gratis og downloades som e-bog. Du kan også få bogen som rigtig bog, ved at sende en mail til info@oliviadanmark.dk med dit navn og adresse samt stilling hvis du er kommunalt ansat. 

Vi kommer også meget gerne ud og fortæller om vores viden og erfaringer på området. Ring til os på telefon 88887171 eller skriv os en mail, så ringer vi dig op.