Olivia sætter fokus på børn med handicap

Olivia Danmark gør en oprigtig forskel! Det skal ikke bare være noget, vi siger, men noget, vi gør! I 2013 var vores fokus på familier og børn med handicap.

Vi arbejdede igennem hele 2013 målrettet mod at blive klogere på de udfordringer, der er i hjemmet mellem hjælpere, familien og kommunen. Vi satte fokus på dette både internt og eksternt i organisationen, og søgte at få større viden og kompetencer inden for dette område. 

Læs også: Tema-året 2015 om Udsatte unge 

Workshops for sagsbehandlere på børneområdet
Handicapkonsulent og socialrådgiver Gitte Madsen har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der aktuelt sker på det lovgivningsmæssige område indenfor handicap.

Kommunerne oplever hele tiden, at der er mange nye udmeldinger fra både Ankestyrelsen, KL og Revisionen og endvidere, at de udmeldinger, der kommer, ikke altid er 100 % overensstemmende. Alt dette og meget mere tages op på vores workshops. Læs meget mere om vores workshops her og se hvordan du og dine kollegaer kan deltage.

Læs mere om workshoppen "Sagsbehandling på børneområdet" 

Workshop for forældre til børn med handicap
Workshoppen "Mit hjem er en arbejdsplads" sætter fokuse på relevante problemstillinger, der kan opstå, når det private hjem bliver omdannet til en arbejdsplads. Workshoppen henvender sig til forældre med handicappede børn samt til voksne brugere og deres pårørende.

Læs mere om workshoppen "Mit hjem er en arbejdsplads" 

Lillenørd underholder til Olivias store børneevent
I midten af september afholdte vi et stort gratis event i Zoologisk Have i København. Over 300 glade børn og voksne deltog. Læs mere om eventet her. I år 2015 afholdte vi et lignende event på Den Blå Planet, hvor bl.a. Onkel Reje stod for underholdningen. Læs mere om eventet på Den Blå Planet 

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på info@oliviadanmark.dk eller telefon 88887171. 

Læs også: Download Olivia Danmarks bøger gratis