Faglært behandling i hjemmet

Hvert år afholder vi et tema-år, hvor vi igennem et helt år fordyber os i et bestemt område. I 2016 vil vi fokusere på Faglig behandling i eget hjem.

Sundhedsvæsenet i Danmark er under stigende økonomisk pres, hvorfor nye tilgange og metoder er nødvendige. I Olivia Danmark vil vi gerne give vores bidrag ved at undersøge erfaringer og muligheder inden for behandling i eget hjem. Hvordan fungerer det i dag med hospital behandling i eget hjem, hvilke barrierer er der og hvordan kan man udvikle videre på denne ide?

Ny teknologi giver nye muligheder for hjemmebehandling
Vi tror på, at fremtidens teknologi giver helt nye muligheder for at mennesker kan behandles i deres egne og pårørendes trygge rammer. Vi tror på at teknologien og de ”varme” hænder kan gå hånd i hånd og være et godt tilbud til patienter og måske også være en økonomisk fordel for sundhedsvæsenet. På baggrund af vores egne og andre erfaringer vil vi igennem tema-året arbejde målrettet med at få mere viden på området. Viden, som vi vil dele med dig igennem året. Og måske også dette tema-år ender med en bog, ligesom de foregående år. 

Læs mere om "Hospital at home"

Har du spørgsmål er kommentarer er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 88887171 eller mail info@oliviadanmark.dk. 

 

I Olivia Danmark tror vi på, at den bedste hjælp bygger på viden. For løbende at udvikle det faglige niveau i Olivia Danmark sætter vi hvert år særligt fokus på en udvalgt problemstilling, en diagnose, en persongruppe, eller andet i vores såkaldte tema-år. 

Tidligere tema-år