Kurser som en del af kvalititssikringen

Som en del af kvalitetssikringen tilbyder vi forskellige kurser til vores medarbejdere ansat i helhedsordninger. Vi sørger for løbende at efteruddanne, så medarbejderne altid har de kompetencer, der er nødvendige for at kunne give borgeren den bedst mulige hjælp. Det er ikke alle af Olivia Danmarks medarbejdere, der får mulighed for at tage kurser. Dette afhænger nemlig af ordningen, du som medarbejder er ansat i.

Olivia Danmark kan tilbyde undervisning og kurser inden for følgende områder:

Kurserne retter sig specifikt mod medarbejderne i de enkelte ordninger. Således at hjælperne bliver bedst mulig klædt på til at kunne varetage de arbejdsopgaver de mødes med i hjemmet.

Læs også: Til dig som medarbejder 

Kurserne er som regel bevilget i samarbejde med kommune og er gratis for medarbejderne. Der er mødepligtigt. Kurserne afholdes primært i vores undervisningslokaler i Herlev eller Århus eller i nogle tilfælde hjemme hos borgeren selv.

Kurserne giver ikke mulighed for at opnå en højere løn, men ekstra kompetencer, og ved deltagelse får man ved nogle kurser et kursusbevis.  Vi arbejder løbende med at udvide tilbuddene.

Læs også: Lønforhold 


Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores kurser. Skriv til os på info@oliviadanmark.dk eller ring 88887171.  

 

 

Hygiejne

Med et kursus i hygiejne lærer du de grundlæggende principper for personlig hygiejne og risikoen for kontaktsmitte. Læs mere

Forflytningsteknik

På forflytningskurset lærer du at forebygge skader og nedslidning som følge af uhensigtsmæssige løft. Læs mere