Voksen

Olivia Danmark tilbyder en helhedsløsning til borgere med behov for hjælp i eget hjem, som ikke kan håndtere et arbejdslederskab (BPA). En helhedsløsning bevilges f.eks. efter § 83, 84, 85 eller 97.

Hos os er de nære pårørende en vigtig del af vores arbejde med borgeren. Det er vores erfaring, at det giver et langt bedre samarbejde omkring hjælpen til borgeren. Vores rekruttering sker også i tæt samarbejde med borgeren og pårørende, da det er vigtigt at sammensætte det helt rigtige team både i forhold til faglighed og personlighed.

Udover vores faglige ballast, har vi erfaring med etableringen og koordineringen af de mange samarbejdsrelationer, man som voksen med handicap har tilknytning til. Vi er ofte knudepunkt for kommunikationen med kommune, sundhedsvæsen, borger/pårørende og udførende personale.

 
Kvalitet og dokumentation

Ved en helhedsløsning sikres du 100% dækningsgaranti. Det betyder, at vi forpligter os til at stille med en vikar med de nødvendige faglige kompetencer, hvis der akut skulle opstå problemer med at få dækket en vagt ude hos borgeren.

Derudover sender dig statusrapporter hver 3. måned eller efter aftale. Vi benytter også Woodbo, et elektronisk journalføringssystem, der dagligt følger udviklingen hos borgeren. Du som sagsbehandler kan også få adgang til Woodbo, såfremt du ønsker det. Alt dette sikrer dig en tæt og håndholdt opfølgning.

 

Olivia Danmark tilbyder:

  • 100 % dækningsgaranti
  • Kvartalsvise statusrapporter
  • Kvalitetssikring og dokumentation vha. det elektroniske journalføringssystem Woodbo
  • Tæt samarbejde med bruger og pårørende også i rekrutteringsprocessen
  • Faglig opkvalificering af det udførende personale bl.a. på Olivia Academy
  • I komplekse ordninger tilknyttes en koordinator, som fremmer samarbejdet mellem borger/ pårørende, udførende personale og kommune

 

Læs også om Olivia Danmarks Helhedsløsninger eller BPA 


Vil du vide mere?

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

Ring til os på tlf. 88 88 71 71 eller skriv direkte til vores Salgsfaglige chefer:

Birgitte Østergaard - BO@oliviadanmark.dk (Sjælland og øerne)
Lars Eklund - LEK@oliviadanmark.dk (Fyn og Jylland).