03.12.2018

Olivia Danmark vinder udbud i Københavns Kommune inden for hjemmepleje og aflastning

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi i Olivia Danmark har vundet udbuddet om "Særligt plejekrævende borgere" i Københavns Kommune. I fredags var vi til et møde med Borgercenter Handicap og Borgercenter Hjemmepleje, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Vi glæder os til at påbegynde dialogen med disse borgere, og Olivia Danmark skal starte opgaven op d. 2. januar. Aftalen med Københavns Kommune løber frem til udgangen af 2021 med mulighed for forlængelse i op til 2 gange et år.

Samtidig glæder vi os til at byde mange nye medarbejdere velkommen til Olivia Danmark – en arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder med ”Empati, tillid og viden” med henblik på hele tiden at udvikle Olivia Danmark til glæde for de mange borgere, som vi hjælper over hele landet.

Adm. direktør Jeppe Bo Petersen ser meget frem til at hjælpe disse borgere: ”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Københavns Kommune og de borgercentre, som er involveret. Igennem 3 år har vi leveret disse ydelser til Københavns Kommune, og er nu blevet valgt som første leverandør med baggrund i vores arbejde med hele tiden at levere ”kvalitet” og ”ordentlighed” til nogle af de borgere, som har allermest behov. Vi udvider således vores samarbejde med Københavns Kommune betragteligt.”

Henvendelse vedr. ovenstående til adm. direktør Jeppe Bo Petersen på tlf. 88 88 7171.